Om oss

Biblioteksbladet/BBL

Biblioteksbladet har som uppgift att dels vara medlemstidning för Svensk Biblioteksförening, dels vara ett av Sveriges ledande organ för en levande och ifrågasättande biblioteksdebatt. Tidningen ska spegla föreningens verksamhet, åsikter och ställningstaganden men också väcka egen debatt genom att ge utrymme åt andra åsiktsyttringar. Tidningen ska kritiskt granska såväl föreningens alla led
som andra beslutsfattare som har betydelse för medlemmarna och bibliotekens verksamhet. Tidningen har en fri och självständig ställning och bedrivs med tryckfrihetsförordningen som grund. BBL har funnits sedan 1916 och utkommer i tryck med 8 nr/år.

Tidskriften produceras av A4 Text och form. Chefredaktör och ansvarig utgivare är Annika Persson.

Annika Persson

Chefredaktör och ansvarig utgivare
070-373 11 60

Sandra Johnson

AD
072- 503 48 24

Stina Loman

Reporter, webbredaktör
0707915126

Johanna Kvarnsell

Reporter

Tim Andersson

Forskningsredaktör

Jennie Aquilonius

Reporter

Max Byström

Reporter

Marika Sivertsson

Reporter

Karin Persson

Reporter (föräldraledig)

Biblioteksbladets policy för kommentarer

Som gäst på Biblioteksbladets webbplats är du välkommen att kommentera och diskutera. Vi förväntar oss att tonen i kommentarerna är respektfull och att kommentarerna håller sig till ämnet.

Vill du komma i kontakt med redaktionen direkt går det också bra att e-posta till bbl@a4.se.

Vi raderar kommentarer som innehåller svordomar och fula ord, pornografiska, främlingsfientliga och sexistiska kommentarer, hot, trakasserier, personliga påhopp, förtal, skvaller och lögner liksom ogrundade spekulationer om enskilda eller särskilda folkgrupper, samt kommentarer som inte håller sig till ämnet. Detsamma gäller länkar till ovanstående.

Den som gör ett inlägg som strider mot gällande lagar kan personligen bli ansvarig för detta.